Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht is betaald parkeren eenvoudig en handig. Het hotel heeft een eigen parkeergarage, zodat je je auto veilig kunt parkeren.

Door de centrale ligging ben je snel bij de bezienswaardigheden van Maastricht. Parkeren bij het hotel is goed geregeld, met duidelijke aanwijzingen en voldoende ruimte. Voor gasten met elektrische auto's zijn er laadpunten beschikbaar. Zo kun je zonder gedoe je auto parkeren en genieten van je verblijf in Maastricht.

Betaald parkeren

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over een eigen parkeerplaats met 60 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich direct onder het hotel, parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. Daarnaast beschikt het hotel ook over parkeerplaatsen met 6 elektrische laadpalen. Het is niet mogelijk om de parkeerplaats van te voren te reserveren, deze zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur bevinden zich op het volgende adres: Stationstraat 2, 6221 BP Maastricht

Voer bovenstaand adres in de navigatie in of volg de routebschrijving. Volg de borden op de A28 richting Utrecht, en daarna de borden via de A2 richting Maastricht.

Blijf op de A2 en neem de afslag 53 richting Centrum /Wijk11. Volg vervolgens de borden naar Station Maastricht. Amrâth Grand Hotel de l'Empereur bevindt zich aan jouw rechterkant.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. De parkeergarages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend.  

  • P+R Meerssenerweg
  • Q-Park HQ
  • P+R Station 
  • Oud Wyck