Restaurant

Op maandag tot en met zondag zijn wij vanaf 22:00 uur gesloten i.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen. U kunt via ons Pick Up Point of Roomservice uw maaltijden en dranken bij ons bestellen. 

Lunch   Diner

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels.

Maak een reservering

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Een goede start van uw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt! Geniet van uw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag 07:30 tot 11:00 uur.

High Tea

Geniet van onze uitgebreide High Tea!

U kunt een overdadige etagère met hartige bites en zoete lekkernijen verwachten.
Wij ontvangen u met een glas bubbels en gedurende de High Tea wordt er onbeperkt thee van het exclusieve theehuis Ronnefeldt geserveerd.

Maandag tot en met zondag vanaf 11:00 tot 15:00 uur | € 32,50 per persoon

Minimaal 24 uur van te voren reserveren

Grand Restaurant de l'Empereur

Geniet van een culinaire lunch of diner in Grand Restaurant de l'Empereur!

In een prachtig samenspel van nostalgische sferen met hedendaagse design, serveren wij internationaal georiënteerde gerechten, waarbij de Chef en zijn keukenbrigrade werken met streek- en seizoensproducten. Daarnaast bent u welkom in onze hotelbar voor onze kleine kaart. 

Dineren met een groep kan in het restaurant of in één van onze prachtige zalen.

Bekijk ons restaurant

Maandag tot en met zondag is onze keuken open van 07:00 uur tot 22:00 uur.

In verband met de COVID-19 maatregelen is het vanaf 22:00 uur alleen mogelijk om uw bestellingen bij het Pick Up Point mee te nemen of via Roomservice het op uw kamer te laten bezorgen.

Hotelbar

Begin de dag met een kop koffie, geniet van vlaai en sluit uw dag af met een borrel! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over een sfeervolle, moderne bar waar u iets kunt bestellen van de kleine kaart. 

De hotelbar is dagelijks geopend:

  • Maandag tot en met zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Op maandag tot en met zondag zijn wij vanaf 22:00 uur gesloten i.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen. U kunt via ons Pick Up Point of Roomservice uw maaltijden en dranken bij ons bestellen. 

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Vanaf woensdag 26 januari 2022 zijn onze hotelbar en restaurant weer geopend, echter maar tot 22:00 uur. Vanaf 22:00 uur hebben wij een speciaal Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken. Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van roomservice.

TO GO menukaart