Restaurant

Grand Restaurant de l'Empereur is geopend van 10:00 tot 17:00 uur!

Daarna kunt u gebruik maken van Roomservice of ons Pick Up point voor het nuttigen van onze heerlijke gerechten en dranken op uw hotelkamer.

Lunch   Diner

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels.

Maak een reservering

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Tot en met 8 juni 2021 is ons restaurant gesloten en is er geen roomservice beschikbaar. Als alternatief hebben wij een speciaal Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken.  Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

TO GO menukaart

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Een goede start van uw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt! Geniet van uw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag 07:30 tot 11:00 uur.

Grand Restaurant de l'Empereur

In ons Grand Restaurant de l’Empereur worden moderne aspecten gecombineerd met state-of-art design. Vanuit de grote glas-in-lood ramen heeft u prachtig zicht op het Centraal Station van Maastricht. In ons restaurant bent u welkom voor een verfijnde lunch of een culinair diner.

Geniet van de sfeervolle ambiance en uitstekende service! 

Voor koffie ,  lunch en diner zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur,  daarna kunt u alleen gebruik maken van roomsevice of on pick-up point.

Hotelbar

Begin de dag met een kop koffie, geniet van vlaai en sluit uw dag af met een borrel! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over een sfeervolle, moderne bar waar u iets kunt bestellen van de kleine kaart. 

De hotelbar is dagelijks geopend:

  • Maandag tot en met zondag: 10:00 tot 17:00 uur

Terras

Ons gezellige binnentuin terras is geopend! Schuift u aan voor een borrel, lunch of diner? Vergeet niet vooraf te reserveren. 

Kleine kaart Dinerkaart

Lunch serveren wij 7 dagen in de week van 12.00 – 17.00 uur.

Diner serveren wij 7 dagen in de week van 17.00 – 20.00 uur.