Magische kerst bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Maastricht te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Heerlijk lunchen of dineren tijdens de kerst? Reserveer hier jouw tafel.

Arrangementen tijdens de kerst

De gezelligste en leukste dagen van het jaar staan voor de deur en wij verwelkomen je van harte in ons sfeervolle hotel. Bezoek de bruisende kerstmarkt en kom tot rust in ons binnenzwembad. Laat je verwennen met een ontspannende overnachting en geniet van ons kerstbuffet en een 4-gangen kerstdiner.

Boek nu één van onze kerstarrangementen en geniet van een heerlijke kerst!

Bekijk onze kerstarrangementen

Dineren tijdens de kerst

Maastricht is één van de gezelligste steden om te verblijven tijdens de kerstdagen. Maak je dag Maastricht compleet en geniet van een heerlijk diner in ons eigen restaurant!

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van: 

  • Een uitgebreid kerstbuffet op zondag 24 december
  • Een heerlijk 4 gangendiner op maandag 25 december
  • Een heerlijk 3 gangendiner op dinsdag 26 december

Bekijk onze kerstmenu's

Magisch Maastricht

Van donderdag 30 november tot en met zondag 31 december is de Kerstmarkt ''Magisch Maastricht'' op het Vrijthof. Ontdek de heerlijke eettentjes of de leuke live-acts. Kom helemaal in de kerststemming op de mooiste kerstmarkt van Nederland!

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Maastricht? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur raden de volgende activiteiten aan:

  • Magisch Maastricht Vrijthof - Bezoek verschillende kraampjes op de kerstmarkt of schaats op de overdekte schaatsbaan. Van donderdag 30 november 2023 tot en met zondag 31 december 2023 ervaar je de magische sferen op het Vrijthof.
  • Winterconcert André Rieu - Een betoverend kerstconcert in de stad van André Rieu! Geniet van heerlijke muziek in een prachtige magische kerstsetting.                            Het Winterconcert vindt plaats in het MECC op zaterdag 9, zondag 10, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december 2023.
  • Kerststad Valkenburg - Bezoek de 'Most Beautiful Christmas Market in the Netherlands'. Van magische kerstmarkten in grotten tot aan sprookjesachtige optochten. Je kunt het allemaal beleven van vrijdag 17 november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 in Valkenburg!