• It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Maastricht te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Maak je dag Maastricht compleet en geniet van een heerlijk diner in ons eigen restaurant. Laat je verwennen door smaakvolle gerechten, bereid met de beste seizoensproducten en geniet van de gezellige ambiance.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Maastricht gebruiken? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur raden de volgende activiteiten aan:

  • De Vrijthof Openluchtconcerten - Een geweldige ervaring onder de zomeravondhemel. Als bezoeker kun je genieten op het Vrijthof. van een gevarieerd programma van live muziek, variërend van klassiek tot pop. De concerten vinden plaats op verschillende avonden tussen juni en augustus.
  • Cultura Nova - Cultura Nova is een jaarlijks multidisciplinair festival dat plaatsvindt in de maand augustus in de regio Zuid-Limburg. Het festival biedt een van theater, dans, muziek en beeldende kunst, met evenementen. 
  • Preuvenemint - Het grootste culinaire festival van Nederland vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus 2024 op het Vrijthof in Maastricht. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, gepresenteerd door lokale restaurants en eetgelegenheden.