Ons restaurant is geopend voor hotelgasten

Diner en lunch serveren wij in ons moderne restaurant. De keuken is internationaal georiënteerd en er wordt veel gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. Bekijk de menukaart of laat u verrassen door onze chef!

Kleine kaart Menu kaart

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels

Maak een reservering

Uitgebreid ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Een goede start van uw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt! Geniet van uw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag 07:30 tot 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Iedereen vindt wat lekkers voor de lunch op onze uitgebreide menukaart: verse soepen, maaltijdsalades, carpaccio en nog veel meer. Lekker met z’n tweeën of met een groter gezelschap: iedereen is welkom in het restaurant van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht.

Lunch serveren wij 7 dagen in de week van 13:00 – 17:00 uur.

Kleine kaart 

Grand Restaurant de l'Empereur

Grand Restaurant de l'Empereur

In ons Grand Restaurant de l’Empereur worden moderne aspecten gecombineerd met state-of-art design. Vanuit de grote glas-in-lood ramen heeft u prachtig zicht op het Centraal Station van Maastricht. In ons restaurant bent u welkom voor een verfijnde lunch of een culinair diner.

Geniet van de sfeervolle ambiance en uitstekende service! 

De keuken is geopend van 13:00 tot 21:00 uur.

Menu kaart 

Hotelbar

Hotelbar

Begin de dag met een kop koffie, geniet van vlaai en sluit uw dag af met een borrel! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over een sfeervolle, moderne bar waar u iets kunt bestellen van de kleine kaart. 

De hotelbar is dagelijks geopend:

  • Maandag tot en met zondag: 12:00 tot 21:00 uur
Hotspots in Maastricht!

Hotspots in Maastricht!

SAP Bagel & Juice bar
Aangrenzend aan het hotel zijn een aantal leuke plekjes te vinden, waaronder de moderne lunchzaak SAP Bagel & Juice bar.
Hier kunt u terecht voor vers geperste fruit- en groentesappen. SAP is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Unami by Han
Unami by Han serveert hoogwaardige culinaire gerechten tegen een betaalbare prijs. Ontdek de moderne Aziatische fusion gerechten, waarbij kwaliteit en gezondheid centraal staan. Dagelijks geopend van 12:00 – 22:30 uur.