Culinair genieten

Diner en lunch serveren wij in ons moderne restaurant. De keuken is internationaal georiënteerd en er wordt veel gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. Bekijk de menukaart of laat u verrassen door onze chef!

Menu kaart

Maak een reservering

Uitgebreid ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Een goede start van uw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt! U kunt uw ontbijt a la carte bestellen en nuttigen in onze ontbijtruimte of op uw kamer.

Lunch

Lunch

Iedereen vindt wat lekkers voor de lunch op onze uitgebreide menukaart: verse soepen, maaltijdsalades, carpaccio en nog veel meer. Lekker met z’n tweeën of met een groter gezelschap: iedereen is welkom in het restaurant van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht.

Lunch serveren wij 7 dagen in de week van 12.00 – 17.00 uur.

 

Grand Restaurant de l'Empereur

Grand Restaurant de l'Empereur

In ons Grand Restaurant de l’Empereur worden moderne aspecten gecombineerd met state-of-art design. Vanuit de grote glas-in-lood ramen heeft u prachtig zicht op het Centraal Station van Maastricht. In ons restaurant bent u welkom voor een verfijnde lunch of een culinair diner.

Geniet van de sfeervolle ambiance en uitstekende service! 

De keuken is van zondag tot en met donderdag geopend tot 21:00 uur, op vrijdag en zaterdag toto 22:00 uur.

Menu kaart 

Hotelbar

Hotelbar

Begin de dag met een kop koffie, geniet van vlaai en sluit uw dag af met een borrel! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over een sfeervolle, moderne bar waar u iets kunt bestellen van de kleine kaart. 

De hotelbar is dagelijks geopend:

  • Maandag tot en met zaterdag: 12:00 tot 01:00 uur
  • Zondag: 12:00 tot 01:00 uur

Op rustige avonden kan de bar al eerder gesloten zijn tussen 00:00 – 01:00 uur.

Hotspots in Maastricht!

Hotspots in Maastricht!

SAP Bagel & Juice bar
Aangrenzend aan het hotel zijn een aantal leuke plekjes te vinden, waaronder de moderne lunchzaak SAP Bagel & Juice bar.
Hier kunt u terecht voor vers geperste fruit- en groentesappen. SAP is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Unami by Han
Unami by Han serveert hoogwaardige culinaire gerechten tegen een betaalbare prijs. Ontdek de moderne Aziatische fusion gerechten, waarbij kwaliteit en gezondheid centraal staan. Dagelijks geopend van 12:00 – 22:30 uur.