Verblijf met het hele gezin in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Breng een bezoek aan het zuiden en plan een aantal dagen in Maastricht!

Overnachten in Maastricht

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of het restaurant in het hotel? Terwijl de kinderen smullen een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

 

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Maastricht? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel de l'Empereur raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Valkenburg - Valkenburg is de ideale bestemming voor het gezin. Er zijn sprookjesbossen met leuke attracties waar de kids de hele dag hun ogen uit kunnen kijken! Voor de wat oudere kinderen zijn er er grotten, kasteelruïnes en speurtochten verspreid over heel Valkenburg!
  • Gaia Zoo -  Een bezoek aan dierentuin GaiaZOO met kinderen is een aanrader! Niet voor niets is deze dierentuin verkozen tot het beste uitje van 2023. Er zijn veel speelgelegenheden voor de kids. Kids zich heerlijk vermaken in de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark! In de buitenlucht vind je een leuke speeltuin én waar kinderen heerlijk kunt klimmen en glijden tussen de bomen. 
  • Natuurhistorisch Museum Maastricht - Het Natuurhistorisch Museum Maastricht heeft over de jaren een enorme verzameling aan mooie en belangrijke spullen verzameld. Zoals botten en fossielen. In de workshops gaan de kinderen opzoek naar echte fosielen, wat je ontdekt mag je mee naar huis nemen.