Agenda

Op deze pagina vindt u een overzicht van de aankomende evenementen.

Tentoonstelling David Lynch 30 nov 2018 - 28 apr 2019

Tentoonstelling David Lynch

Vanaf 30 november presenteert het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief "Someone is in my House" van de Amerikaanse kunstenaar David Lynch. Hoewel David Lynch onmiskenbaar een spilfiguur is in de internationale film- en tv-wereld, is zijn werk als beeldend kunstenaar veel minder bekend. Dat is op zijn minst vreemd, aangezien Lynch zelf altijd heeft benadrukt dat hij zichzelf vóór alles ziet als beeldend kunstenaar.

 

Meer informatie
Magisch Maastricht 1 dec 2018 - 1 jan 2019

Magisch Maastricht

Het Vrijthof wordt vanaf 1 december 12:00 uur ondergedompeld in al het moois wat de wereld te bieden heeft. Op de schaatsbaan geniet je van de winter met ‘schwung’! De pracht en praal bewonder je dit jaar vanuit het reuzenrad. Struin de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en proef, ruik en beleef de heerlijke kerstsfeer. Het Huis van de Kerstman biedt vanaf 8 december vertier voor alle leeftijden. Het Vrijthof wordt een heerlijk en bijzonder plekje dit jaar.

Meer weten
Kerstparade 19 dec 2018 - 22 dec 2018

Kerstparade

Woensdag 19 december en zaterdag 22 december
Voor meer data, bezoek de website.

Laat je betoveren door de "Christmas Fairytales Parade"
2x per week trekt de parade met het thema "Fairytales" Bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums door het centrum van Valkenburg.

Meer informatie
Philharmonie nieuwjaarsconcert 2019 4 jan 2019

Philharmonie nieuwjaarsconcert 2019

Vuurwerk van opera, operette en latin. Het nieuwjaarsconcert van Philharmonie is zo'n beetje het enige vuurwerk dat na 1 januari nog toegestaan is. Zeker met een hoofdrol voor hun eigen aanvoerder contrabas Wouter Swinkels. Het is de beste manier om het nieuwe jaar in een goede stemming te beginnen. Deze editie staat in het teken van de samenwerking met het internationaal Vocalisten Concours en een opwindend uitstapje naat Latijns-Amerikaanse klanken.

Meer informatie