Agenda

Op deze pagina vindt u een overzicht van de aankomende evenementen.

Tentoonstelling David Lynch 30 nov 2018 - 28 apr 2019

Tentoonstelling David Lynch

Vanaf 30 november presenteert het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief "Someone is in my House" van de Amerikaanse kunstenaar David Lynch. Hoewel David Lynch onmiskenbaar een spilfiguur is in de internationale film- en tv-wereld, is zijn werk als beeldend kunstenaar veel minder bekend. Dat is op zijn minst vreemd, aangezien Lynch zelf altijd heeft benadrukt dat hij zichzelf vóór alles ziet als beeldend kunstenaar.

 

Meer informatie
Valentijncruise 14 feb 2019

Valentijncruise

Romantische 2,5 uur durende cruise over de Maas, aan boord van één van de luxe passagiersschepen van Rederij Stiphout in Maastricht. Vanaf 18.30 uur worden de gasten verwelkomd aan boord door de kapitein. Om 19.00 uur gaan de trossen los en vaart de boot een leuke route over de Maas. De bemanning serveert de gasten tijdens de tocht een heerlijk 3 gangen diner.

Meer informatie
TEFAF - The European Fine Art Fair Maastricht 16 mrt 2019 - 24 mrt 2019

TEFAF - The European Fine Art Fair Maastricht

De meest prestigieuze kunstbeurs van Nederland is de Tefaf in Maastricht. Tefaf wordt bezocht door kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. Verschillende kunstvormen worden gepresenteerd en zijn te koop tijdens de beurs die traditiegetrouw in het MECC te Maastricht plaatsvindt. Zorg dat je erbij bent en bemachtig een entreebewijs voor de kunstbeurs die je niet mag missen.

Meer informatie