Agenda

Op deze pagina vindt u een overzicht van de aankomende evenementen.

Tentoonstelling David Lynch 30 nov 2018 - 28 apr 2019

Tentoonstelling David Lynch

Vanaf 30 november presenteert het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief "Someone is in my House" van de Amerikaanse kunstenaar David Lynch. Hoewel David Lynch onmiskenbaar een spilfiguur is in de internationale film- en tv-wereld, is zijn werk als beeldend kunstenaar veel minder bekend. Dat is op zijn minst vreemd, aangezien Lynch zelf altijd heeft benadrukt dat hij zichzelf vóór alles ziet als beeldend kunstenaar.

 

Meer informatie
Carnaval 1 mrt 2019 - 5 mrt 2019

Carnaval

Misschien wel de stad met het mooiste carnavalsfeest van Nederland is het Limburgse Maastricht. Aan de boorden van de Maas vindt gedurende vijf dagen het grootste volksfeest van Nederland plaats. Carnaval vindt plaats van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart 2019.

Meer informatie
TEFAF - The European Fine Art Fair Maastricht 16 mrt 2019 - 24 mrt 2019

TEFAF - The European Fine Art Fair Maastricht

De meest prestigieuze kunstbeurs van Nederland is de Tefaf in Maastricht. Tefaf wordt bezocht door kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. Verschillende kunstvormen worden gepresenteerd en zijn te koop tijdens de beurs die traditiegetrouw in het MECC te Maastricht plaatsvindt. Zorg dat je erbij bent en bemachtig een entreebewijs voor de kunstbeurs die je niet mag missen.

Meer informatie
Museumnacht Maastricht 12 apr 2019

Museumnacht Maastricht

Fasten your seatbelt, want het belooft een spectaculaire reis te worden tijdens de 4e editie van Museumnacht Maastricht op vrijdag 12 april 2019. Je kunt weer rekenen op een mind-blowing programma dat dit jaar in het teken staat van het thema 'Lost in Space'. 

Meer informatie
Amstel Gold Race 20 apr 2019 - 21 apr 2019

Amstel Gold Race

De 54e editie van de Amstel Gold Race wordt op zondag 21april 2019 verreden. De Nederlandse WorldTour Klassieker bestaat sinds 1966 en wordt gekenmerkt door de vele klimmetjes en het eindeloze draaien en keren door het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Meer informatie